Shenzhen Coek Taai Silikonske gume co

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti jezgra dobavljač u laserski industrije!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Popularnost Online Shopping za odrasle proizvodi letenje krila
- Mar 13, 2017 -

Ograničenja tradicionalne seks igračke na tržištu:
1. 95% više seks shopovima su u lokalnim nabave, nabavna cijena i vrsta robe podložni mnogo ograničenja.
2. seks igračke su posebna klasa robe, također je tabu tema kao da kupujete uobičajene svakodnevne predmete ga kupiti.
3. tradicionalna poduzeća su uglavnom nakon otvaranja vrata, ne u marketinške napore, jer mnogi potencijalni potrošači kupiti nije prikladan ili sram ići u dućan pokupiti, u odnosu na 80% posto odraslog stanovništva on-line.
Mrežu donosi priliku za seks igračke: online kupovinu formira klime, razvoj i rast seks igračka industrije je postavio čvrste temelje, potražnja za online kupovinu za seks igračke kupovinu privatnost pruža dobar prostor, ne samo zadovoljiti potražnju, niti otkrivaju bilo privatnosti. Koje su prednosti?
Ogroman tržište za seks igračke:
Svaki od muškaraca koristi kondom, svaka žena može imati kontracepcijske iskustva, u stvari, od naših kontakata kada je skoro nemoguće izbjeći koristeći seksi igračke. Naših građana i #39; prosječni životni vijek je više od 70 godina, koji ima više od 60% vremena (45) može biti korišten za ovu vrstu robe, što je veliko tržište. Ako dopustimo ljudima da uistinu znati i razumjeti seksualna pomagala, kao i servis na pretpostavci o zaštiti prava potrošača, ovo tržište će biti nevjerojatno.