Shenzhen Coek Taai Silikonske gume co

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti jezgra dobavljač u laserski industrije!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Sex Products Misunderstanding
- Jul 18, 2017 -

Nesporazum o seksualnim proizvodima

Nerazumevanje 1:

Dostava odraslih je namenjena onim šljokicama, previše snažnim seksualnim proizvodima i drugim ljudima nije normalna upotreba, u normalnim okolnostima, korištenje onih igračaka koji sigurno nisu normalni, seksualni stručnjaci su rekli: U stvari, koriste se različiti ljudi, Uključujući vrlo normalne ljude, ali vi ne znate ništa više. Uz igračke za odrasle ne dozvoljava vam metamorfozu, samo će vam donijeti bolji vrhunac kako bi poboljšali kvalitet života dvoje, bolje promovišući odnos između muža i žene.

Nerazumevanje 2:

Samo da bi se upoznali sa masturbacijom, seksualni stručnjaci su rekli: U većini slučajeva samo odrasla upotreba, ali mnogi parovi takođe vole da koriste zajedno. Koristite ga zajedno, ne znači da ste pogrešili, naprotiv, voljni da koristite, samo da je vaša veza otvorenija, udobnija i više povjerenja jedna drugoj.

Nerazumevanje 3:

Ako odlučite da koristite, učinit će vaš partner mentalno osjetljiv i kriv.

Seksovi stručnjaci kažu: mnogi će biti tako zabrinuti da će odrasli potrošiti štetu osećanjima prolaznika. Ovo je razumljivo. Razmislite, svaki put, ogroman vibrator sa vrhuncem, za one koji će biti neudobni psihološki. Igračke mogu vam donijeti vrhunac, ali ne mogu vam dati milost, tako da ne možete zamijeniti partnera, ako vaš ljubavnik ima zabrinutosti, želite komunicirati s njim polako, pažljivom komunikacijom.

Mit:

Kod odraslih zaliha boliće telo.

Seksolog kaže: potpuno pogrešno. U stvari, odrasli proizvodi mogu donijeti pozitivne efekte na zdravlje seksualnih proizvoda. Na primjer, žene iz menopauze mogu koristiti odrasle igračke za održavanje vaginalne elastičnosti, kako bi se izbjegla inkontinencija i česta bolest. Neki lekari će takođe preporučiti igračke za odrasle ženama koje nisu climax. Seksualni proizvodi zdravstveni zupčanici uopšte zdravlje, upotreba igračaka za odrasle može poboljšati osećanja organa u telu, tako da je telo osetljivo na neugodnost.

Seksualni život nepromenljiv, lako je postati izgovor "derailment". Dakle, sada je odvažni pokušaj raznovrsne pomoći, tako da seks više nije monotono!

Bilo da se radi o seksi odjeći, svilenim listovima, seksualnoj literaturi, igračkama ili afrodizijaku, oprema za podršku seksualnim proizvodima koristi se za jačanje kontakata sa seksualnim proizvodima.