Shenzhen Coek Taai Silikonske gume co

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti jezgra dobavljač u laserski industrije!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Izgledi za odrasle proizvode da se pridruže
- Mar 13, 2017 -

O napretku društvenih civilizacije, materijalni životni standard i brzi razvoj civilizacije, odraslih proizvoda je izrastao u Skokovi i granice, prihvaćena od strane 90% odraslih osoba tijekom Raspoloženje andquot; toplo lustandquot;. Kada ljudei #39; s poboljšati životni standard, misli su korak promjene. U 83% muških odraslih ima doživljaj kupovine. Brz razvoj tržišta, odrasle proizvoda raste brzinom od 63% godišnje, na temelju stručne analize i podaci pokazuju da u 15 godina će i dalje održavati brzi razvoj.
Prema profesionalni odjela statistike i istraživanje odraslih proizvoda s godišnjom prodajom je dosegla desetine milijardi, dohvata koji kondom samo nekoliko desetaka milijardi Juana. Chinaand #39; s velike populacije, odrasli činila više od 70%. Ovo je beskonačno poslovne prilike.
Mnogi zahtjevi su postupno poboljšanje nekeljude i #39; živi standardima, je više za život i ispune želudac nevolja; Ali zabrinut kako možete bolje kvalitete života; odraslih proizvoda ima ključnu ulogu u ovom trenutku. U posljednjih nekoliko godina, Kina i sad, ekonomska kriza, Međutim, odrasli proizvodi industrije su oboje na široke potrošnje i zdravstvene proizvodi industrije održava snažan zamah razvoja.