Shenzhen Coek Taai Silikonske gume co

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti jezgra dobavljač u laserski industrije!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Muškarac i žena Seks igračke kako ga koristiti
- Oct 09, 2017 -

Muški i ženski seks igračke kako ga koristiti

Korišćenjem seksualnog života u mužu i supruzi, u izvesnoj meri, pomaže u poboljšanju kvaliteta života parova, dodaju sreću životu para, seksualnim igračkama, naročito bračnim parovima već dugi niz godina kako bi postepeno opalili na višak ljubavi , odgovarajuća upotreba prikladnije može donijeti svežinu, voleti svijetu još jednom puna strasti, ali također može donijeti pozitivne zdravstvene efekte. Upotreba parova seks igračaka da bi obraćali pažnju na ono što smo nastavili da razumemo:

Prvo, upotreba Napomene:

1, otvorite samo kupite seks igračke, obavezno pogledajte brošure o proizvodu, razumite upotrebu metoda i predostrožnosti, posebno u telu seksualnih igračaka, obavezno razumite da li su predmeti vodootporni, ručni ili električni ili druge namjene, I kako ga koristiti.

2, korišćenje seksualnih igračaka, najbolji izbor kada je fizičko stanje dobro. Kada fizičko stanje nije dobro, kao što su bolesne, hladne, ostaju celu noć, lokalni bol, loše raspoloženje ... ... Preporučeno je da ne koristite, ne primoravajte se, odgovarajte osećanjima tela. Upotreba seksualnih igračaka je samo neka vrsta zamene života para.

PS: da bi se razumela ova zabavna stvar se koristi tamo gde, ne zaboravi mesto. Ako je pogrešno mesto, efekat možda nije u pravu.

Drugo, kupite

1, kondomi, kada kupovina mora obratiti pažnju na veličinu kupovine, a funkcija mora biti primenjena na vlastitu, ne zato što neki proizvodi u popustu na šta kupiti ne primenjuju se na svoje, kao što je brend kondoma važe za starije od 20 godina. Sledeće, igračke za seks, zato izaberite odgovarajući za svoje veoma važne.

2, zabavni proizvodi za kupovinu, ne mogu slepo potražiti stimulaciju ili jeftino, i ignorisati važan materijal, ili lako izazvati kvalitet nesreće uzrokovane nesrećom ili oštećenjem svog tijela i partnera. Na primjer, muški prstenovi previše dugi, mogu dovesti do nekroze ćelije, bolesti prostate i tako dalje. Pored toga, loš kvalitet masažne palice ili muške kragne, skloni da se probije ili opadne situacija, seks igračke, pa kupovina mora biti višestruka, neće biti samopouzdanja!

Treće, upotreba muževnog i supružnog seksa olakšava upotrebu maziva

Kao što je upotreba muške i žene seksualne potrepštine dugo vremena, muškarci i žene će proizvesti prekomerno trenje izazvano različitim oticanjem i bolom, upalom i čak ozbiljnom štetom po zdravlje. Upotreba maziva, efikasno smanjujući trenje, najbolje može riješiti ovaj problem, seks igračke, kako biste dugo uživali u zabavi, bez straha od štetnog reproduktivnog zdravlja.

Četiri, čista

Pošto će većina seksualnih igračaka biti direktno u kontaktu sa seksualnim organima, pa u čistom zdravlju, potreba za dodatnom brigom. Ako to nije jednokratni pribor za seks, treba ga koristiti nakon svake upotrebe, očistiti, ako je primena silikona manja od 80 ℃ topla voda čisto prirodno suvo; i u telo seksualnih igračaka, kako bi se podudarala sa osiguranjem.