Shenzhen Coek Taai Silikonske gume co

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti jezgra dobavljač u laserski industrije!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Zajednička klasifikacija seksualne lutke
- Jun 22, 2017 -

Zajednička klasifikacija seksualne lutke

Jedna, obična seksualna lutka napuhavajuća kalupa, naduvavanje volumena blizu veličine odraslih, tijelo je relativno mekano, fleksibilno, ali koža je tvrda plastična koža, telo i udovi su relativno okruglog, ne mogu pokazati estetski osećaj čovečanstva, oblik Relativno je gruba, može samo približiti strukturu osobe.

Drugo, cijelo lutko telo je čvrsto, može se napraviti od TPR materijala i silikonske gume, tela i ljudske kože vrlo slične, glava i tip tela i stvarna osoba blizu.

Upotreba predostrožnosti za upotrebu

Uloga seksualne lutke, dok naizgled smanjuje širenje seksualno prenosivih bolesti, isto može biti zarazno ako se koristi više seksualnih lutaka, a dezinfekcija nije stroga. Zbog toga je preporučljivo koristiti "seksualnu lutku" kao vlastitu isključivu upotrebu.

Izaberi seksualnu lutku Upotrebljavaj se za napuhavanje, ne osećam se prijatno i ispunjen u potpunosti, pa ako je sila prevelika, lako je izazvati pucanje lutke, prijedlog do 80% stepena može biti.

Nakon korišćenja seksualne lutke, kako bi se telo držalo bez šuplje, preporučuje se upotreba naduvane cevi za sisanje gasa tela, tako da se u slučaju sledeće ponovne upotrebe komprimuje u tanak sloj.