Shenzhen Coek Taai Silikonske gume co

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti jezgra dobavljač u laserski industrije!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Odaberite pouzdane seks igračke
- Nov 06, 2017 -

Koristite seksualne igračke, obavezno izaberite pouzdan, kvalitetan klirens. Najbolji izbor vrhunskih proizvoda, kako bi osigurali kvalitet. Nakon upotrebe treba obratiti pažnju na održavanje seksualnih igračaka, čuvanih u čistom, suvom kontejneru unutra i redovnoj dezinfekciji kako bi se osigurala higijena.

Izaberite tri principa seksualnih igračaka

1, princip sprečavanja povrede: Da bi se osigurali kvalitet i specifikacije odraslih proizvoda, odaberite par testiran od strane kvalifikovanih potrošača, što je neophodno kako bi se sprečila povreda, trenutno tržište seksualnih igračaka, kvalitet proizvoda nije zagarantovan, kupovina posebna pažnja na kvalitetu proizvoda. Pored toga, erotski proizvodi mogu više puta koristiti, nakon upotrebe treba obratiti pažnju na čišćenje i dezinfekciju za kasniju upotrebu kako bi se sprečila infekcija prouzrokovana nečistom.

2, obratite pažnju na emocionalni princip: odrasli proizvodi se mogu koristiti samo kao dodatna sredstva i ne mogu zameniti emocionalne razmene između dve strane, niti dugotrajnu upotrebu odraslih lekova, ali ne mogu koristiti odrasle proizvode kao suštinske znači poboljšati seksualni život. Znaš, nijedna emocionalna osnova seksualnog života ne može samo poboljšati kvalitet seksualnog, već i dovesti do smanjenja emocionalne razmene između dve strane, slabljenja ili čak razdvajanja, izazivajući gnusu ili nežnost jedni drugima, tako da seksualna disharmonija ili seksualno lošija disfunkcija.

3, obe strane se slažu sa načelom: da li upotreba supruga i supruga snabdeva, koje vrste odraslih proizvoda treba koristiti, kada se koristi, učestalost upotrebe zahtijeva međusobne konsultacije, umjesto da daju svoje tvrdnje, samo u prostoriji uzajamnog priznavanja se može koristiti. Ako se obe strane slažu da koriste odrasle proizvode, ali u toku druge stranke se ne oseća udobno, treba je prekinuti, kako ne bi štetio telu ljubitelja.