Shenzhen Coek Taai Silikonske gume co

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, biti jezgra dobavljač u laserski industrije!

Dom > Vijesti > Sadržaj
Igračke za odrasle za odrasle mogu se podeliti u pet kategorija
- Jul 05, 2017 -

Odrasle igračke za odrasle mogu se podeliti u pet kategorija

Prema karakteristikama seksualnih zaliha odraslih i upotrebe različitih metoda, mogu se podijeliti u pet kategorija:

Prva vrsta odraslog seksualnog materijala

Da li su ti predmeti koji se koriste za direktni izvoz ili kucanje. One su uglavnom: čvrsta lutka na lutkama (dildo), seksualne igračke (seks igračke) i vibrator (vibrator) ove tri stvari.

Čvrsta lutka je izrađena od čistog silikona ili čistog medicinskog mekog materijala napravljenog od visokog stepena simulacije, možete imitiraju različite ljudske pokrete, igračke za male igračke, cele igračke, cela osoba je silikonski ili mekani materijal. Velike čvrste lutke unutar metalnog skeleta, a ljudi izgledaju kao magija, fizičke lutke skupe, opšta fizička lutka do hiljada do desetine hiljada dolara. Fiksno telo ne može se preklopiti sakupljanje.

Napuhavajuća lutka je izrađena od gumenih ili plastičnih materijala, da bi se stvorili pokušaji da se posvete pravim ljudima, poput lutke koja nešto obično pada sa gasom. A zatim u odgovarajućim delovima kreirajte ili instalirajte neku imitaciju vagine, dojke, usta, anusa ili penisa, seksualnih igračaka, tako da kupci mogu i naduvene lutke "seksualno ponašanje". Neke napuhavajuće lutke takođe daju kosu, podmazivanje ili opremu za osciliranje i tako dalje.

Defibrilator je generalno namijenjen za korištenje u različitim veštačkim proizvodima koji imitiraju penis, one koje mogu oscilirati i vibrirati motorom. Postoje i neki od vibratora koji su takođe povezani sa oscilacijom i stimulišu klitoris i anus seksualnih potrepština. Reč "defibrilator" dolazi iz vrste "oscilatora" koji se koristi u mešanju betona. Da ne bude zbunjen, članak za seksualnu upotrebu treba nazvati "defibrilator".

Druga kategorija odraslih seksualnih potrepština

Da li one koje prvenstveno imaju komplementarnu ulogu ili zaštitni efekat na seksualnu aktivnost. Najčešće je raznovrsna maziva, mogu se direktno koristiti za učvršćivanje seksualnog odnosa, milovati te delikatne seksualno osetljive delove, seksualni osećaj masaže i tako dalje. Seksualne igračke Ako se kondom koristi kao "kondom" za sprečavanje seksualno prenosivih bolesti i AIDS-a, on se takođe može računati kao odrasli proizvod.

Treća kategorija odraslog seksualnog pribora

Je raznovrstan seksi donji veš, za telo i polne organe ukrasa i kozmetike. Najčešće je krzno ili kožni grudnjak, trokutne pantalone, pidžame, podrum, seks igračke čak i grudni pojas i tako dalje.

Četvrta kategorija odraslih seksualnih potrepština

Da li je razna predmeta korišćena za jačanje direktne fizičke stimulacije, uglavnom iglice, biča, lisica, lanaca, konopa, brave, grbova i tako dalje. Oni uopšte ne uzrokuju ozbiljnu štetu za telo, mogu se koristiti za one koji imaju seksualno zlostavljanje ili zloupotrebu muškaraca i žena koji se koriste, ali i za opštu osobu kao sredstvo za jačanje seksualne stimulacije.

Peta kategorija odraslih seksualnih potrepština

Da li je različita seksualna sredstva za tretman različitih seksualnih poremećaja i seksualnih poteškoća, sa prirodom seksualnih alata (seksualnih alata). Osnovna razlika između "alata" i "igračke" je u tome što se alat uglavnom koristi za rešavanje različitih aspekata poteškoća ljudi, seksualnih igračaka i mora imati željeni efekat. Dok igračka svaka osoba može da se koristi za reprodukciju zaliha, nema standardni efekat.